Elastinen on huikea lihaskimppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elastisen kauan odotettu sooloalbumi Joka Päivä Koko Päivä julkaistaan perjantaina 26. huhtikuuta. Albumin toinen single on Hallussa, jossa vierailee Jontte Valosaari. Single julkaistiin tänään. Kappaleen musiikkivideolla nähdään fitness-tähti Janni Hussi.

Elastisen levyjulkkareita vietetään Helsingin The Circuksessa vappuaattona 30. huhtikuuta. Keikalla tullaan näkemään joukko levyllä vierailevia artisteja, ja lavalla nousevat muun muassa Uniikki, Jontte Valosaari sekä Spekti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Elastinen on oman musiikillisen uransa ohella tuottanut musiikkia myös muille artisteille ja toimii oman Rähinä Recordsin toimitusjohtajana. Kiireisenä artistin pitävät pian alkavat The Voice of Kidsin kuvaukset, soolokeikat ja uudet albumiprojektit.

Elastisen kevään keikat:

30.04.2013 Elastinen, levyjulkkarit, The Circus, Helsinki

03.05.2013 Elastinen, Senssi, Tampere

04.05.2013 Elastinen, M/S Viking Grace, Turku

11.05.2013 Elastinen, Dyyni, Kalajoki

31.05.2013 Elastinen, Tulisuudelma, Vantaa