Fanit hurjana poikabändin lopettamisesta – taistelevat keikkalipuista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisoimme äskettäin brittiläisen JLS-poikabändin laittavan virallisesti pillit pussiin, sillä komistusten joukko on päättänyt lopettaa yhteisen tiensä huipulla. Yhtyeeltä ilmestyy vielä Goodbye: Greatest Hits -kokoelma-albumi.

Yhtyeen fanit järkyttyivät luonnollisesti ilmoituksesta. Nyt kokoonpanon tulevan Goodbye-kiertueen keikkaliput ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Breaking News -sivuston mukaan lippujen kysyntä on lyhyessä ajassa kasvanut 300 prosenttia.

– JLS-yhtye on ollut todella suosittu viimeisen viiden vuoden aikana ja heillä on vahva faniperusta. Tämä on fanien viimeinen tilaisuus nähdä heidät esiintymässä yhdessä, ja se on johtanut siihen, että lipuilla on hurja kysyntä, kertoi lippuja jälleenmyyvän Seatwave-yrityksen edustaja Louise Mullock.

JLS julisti viime marraskuussa lähtevänsä neljättä Evolution-albumiaan mainostavalle kolmentoista keikan kiertueelle. Bändi on kuitenkin nyt muuttanut kiertueen nimen ja se on saanut uudenlaisen merkityksen hajoamisilmoituksen myötä. Kiertue alkaa Nottinghamista ja päättyy Lontooseen.

Uransa aikana JLS on myynyt 10 miljoonaa levyä, ja saavuttanut viisi listaykköstä. JLS-bändiin kuuluvat Oritse Williams, Marvin Humes, J.B. Gill ja Aston Merrygold. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Evolution. Yhtye nousi kansan tietoisuuteen X Factor -kilpailusta.