Justin Bieber kiukutteli kuvauksissa: ”Se oli häpeällistä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimman teinitähden, Justin Bieberin, suomalaiset fanit ovat tällä hetkellä täpinöissään. Popidoli on paraikaa Helsingissä ja valmistautuu illan keikkaa varten. Nähtäväksi jää, kehittääkö Bieber Suomessakin jotain mielenkiintoista uutisoitavaa.

Kööpenhaminassa ainakin kohistaan vielä tähden vierailun jälkimainingeissa. 19-vuotiaan Justinin oli määrä esiintyä kosmetiikkajätti Elizabeth Ardenin kuvauksissa, kun poppari osoitti mieltään ja saapui tilanteeseen huimaavat kuusi tuntia myöhässä.

Kun laulaja lopulta suvaitsi saapua paikalle, hän kieltäytyi käyttämästä hänelle annettua asua, joka oli suunniteltu kuvaussessiota varten etukäteen. Sisäpiirin lähteen mukaan Bieberin käytös oli läsnäolevien mielestä häpeällistä.

– Tultuaan paikalle kuusi tuntia myöhässä Justin alkoi kiukutella, koska hänen haluttiin käyttävän pikkolon hattua. Hän kieltäytyi. Se kakara saa nopeasti maineen henkilönä, jonka kanssa kukaan ei halua tehdä yhteistyötä. Se oli häpeällistä, kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

Tuhansien fanien odotetaan suuntaavan Suomen keikkapaikalle, eli Hartwall Areenalle hyvissä ajoin leiriytymään, jotta he pääsevät ensimmäisten joukossa sisään konserttipaikalle ja saavat siten hyvät katselupaikat. Justin Bieberin yleisöä lämmittelee tänään Robin. Pian nähdään myös vilahtaako supertähti tutustumassa Helsingin yöelämään.