Mies masturboi uimarannalla – jäi nolosti rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Itsetyydytys on aihe, joka herättää ihmisissä harvemmin keskustelunhalukkuutta. Moni on vähintäänkin sitä mieltä, ettei nautinnnon tuottaminen itselle kuulu ainakaan julkiselle paikalle. Eräs amerikkalainen mies oli kuitenkin ilmeisesti eri mieltä.

42-vuotias mies tunsi uimarannalla niin kovaa kiihotusta, ettei malttanut olla koskettelematta itseään Smathers Beachilla, Floridassa. Silminnäkijäksi tapahtumalle joutui vastentahtoisesti eräs paikalla sattumalta ollut nainen. Hänen mukaansa mies paljasti sukuelimensä ja ryhtyi masturboimaan.

– Hänen koko kehonsa vavahteli, kuvaili Handerson tapahtunutta Orlando Sentinel -lehdelle.

Nainen kutsui poliisin paikalle, ja virkavallan edustajat pidättivät miehen. Huomatessaan poliisit Slocumb pyyhki kätensä pieneen siniseen pyyhkeeseen. Häntä syytetään julkisesta masturboinnista ja sukuelinten irstaasta paljastelemisesta.