Sini Sabotage nousi iTunesin listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore suomalainen naistähti Sini Sabotage julkaisi äskettäin singlensä Levikset repee, joka on ollut julkaisustaan saakka iTunesin Top 10 -listalla. Eilen kappale nousi listan ykkössijalle.

PME Recods –yhtiölle kiinnitetty 26-vuotias Sini Sabotage julkaisi 19. huhtikuuta Levikset repee –singlensä. Suomen harvoihin naisräppäreihin kuuluva Sini on työstänyt debyyttisingleään yhdessä DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran kanssa. Kappaleella vierailee JVG:stä tuttu VilleGalle. Sini työstää parhaillaan tulevaa sooloalbumiaan yhdessä DJ PP:n kanssa.

– Oon useamman vuoden työstänyt omaa rap-levyä ja kaikki alkoi loksahtelemaan paikoilleen, kun tutustuin JVG:n Jareen ja VilleGalleen. Kundit kertoivat perustamastaan PME records levy-yhtiöstä ja kiinnostuivat mun matskusta. Tehtiin diili ja työstän parhaillaan DJ PP:n kanssa mun tulevaa sooloalbumia. Levikset repee tehtiin yhdessä Jaakko Salovaaran ja DJ PP:n kanssa, Sini kertoo.