Mies hurjistui pastorille – kaahasi autolla kirkosta sisään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet uskovat pitävät pappeja jumalan miehinä, joilta voi saada uskon kriiseissä tärkeää tukea ja hengellistä ohjausta. Tosielämä on opettanut, että kirkonmiehet ovat kuitenkin vain ihmisiä.

Nyt eräs pappi onnistui suututtamaan lasvegasilaisen miehen käännyttämällä hänet pois luotaan. Kevin Wilson -niminen mies raivostui käytöksestä niin paljon, että kaahasi autollaan Hendersonin kaupungin kirkosta sisään.

Hän törmäili autollaan kirkon huonekaluihin ja ajoi seiniin reikiä. Lopulta poliisi pidätti seonneen Wilsonin. Häntä pidetään nyt vankilassa 8.000 dollarin, eli 6.400 euron, takuita vastaan. Häntä syytetään murrosta ja omaisuuden tuhoamisesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.