Alison Sweeney esitteli tyrmäävän vartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

”Kuin tiimalasin hiekka ehtyy, on elämämmekin päivien viemää” kaikui aikoinaan suomalaisten rakastaman Päivien viemää -saippuasarjan slogan. Kyseisestä sarjasta on noussut julkisuuteen muun muassa sen näyttelijätär Alison Sweeney, joka on sittemmin juontanut Yhdysvalloissa Suurin pudottaja -sarjaa.

Nyt kaunotar nähdään uusimman Shape-lehden kannessa punaisessa bikiniasussa. Vaalea Alison hehkuu otoksessa itsevarman oloisena, sillä hän on onnistunut pitkän ajan kuluessa hoikistumaan peräti 14 kiloa. Sweeneyn vatsalihakset ovatkin uskomattomassa kunnossa, kiitos naisen monien urheiluharrastuksien.

alisonsweeney29042013a

36-vuotias Alison Sweeneyn suurimmat meriitit viihdealalla on hankittu Päivien viemää -saippuasarjan ja Suurin pudottaja -realityohjelman kautta. Nainen on ollut naimisissa David Sanovin kanssa vuodesta 2000 lähtien. Pariskunnalla on kaksi lasta, ja he asuvat Los Angelesissa.