Ällistyttävä työpaikailmoitus: ”Haetaan naista 30 päivän seksisuhteeseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eroottisilla novelleilla on oma uskollinen lukijakuntansa. Viime vuoden menestyskirja Fifty Shades of Grey on jatko-osineen taannut sen, että rajua seksiä sisältävät kirjat ovat yhä enemmän kotiäitienkin lukemistoa.

Nyt eroottisten kirjojen kirjoittaja Chad Leslie Peters on julkaissut Craigslist-sivustolla erikoisen työtarjouksen, jossa hän etsii harjoittelijaa harjoittamaan suojaseksiä kanssaan. Kirjailija aikoo käyttää aitoa seksiä inspiraationa seuraavalle teokselleen.

Mies hakee naista 30 päivän seksisuhteeseen. Tehtävänkuvaan sisältyy naisen pitämä päiväkirja, johon hän kuvailee tuntemuksiaan, ajatuksiaan ja muistojaan yhteisestä ajasta kirjailijan kanssa.

– Yhdistän sinun kirjoitetut ajatuksesi omiini, ja esitän lukijalle kaksi versiota samasta rakkaustarinasta. Yksi rakkaussuhde, naisen ja miehen näkökulmasta nähtynä, kertoi Chad Leslie Peters ilmoituksessa Female First -lehden mukaan.