Mies paljasteli penistään kaksi vuotta – jäi viimein kiinni poliisioperaatiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Dealwaren osavaltiossa sijaitsevan Newardkin poliisivoimat ovat saaneet päätökseen kaksi vuotta kestäneen ihmisjahdin. He onnistuivat nimittäin viimein pidättämään ainakin 16 samankaltaiseen itsensäpaljastelutapaukseen yhdistetyn 39-vuotiaan miehen.

Poliisit pääsivät paljastelijan jäljille kahden naisen ilmoitettua heille intiimialueitaan vilautelleesta miehestä. Naiset olivat kävelemässä paikallisen metsän ohi kulkevalla tiellä, kun he huomasivat Grubbsin seuraavan heitä.

Miehellä oli yllään pelkkä paita, ja tämän kerrotaan myös läimäytelleen pakaroitaan. Poliisit löysivät Grubbsin piilottelemasta läheisestä metsästä, ja pidättivät hänet lyhyen takaa-ajon jälkeen.

Jason Grubbsin epäillään syyllistyneen useisiin samankaltaisiin tapauksiin, joista ensimmäinen tapahtui jo kesäkuussa 2011. Newark Post Online -verkkosivuston mukaan kaikissa tapauksissa alaston mies seurasi naisia, läimien samalla pakaroitaan tai kosketellen sukupuolielimiään.