Asiantuntija: Nuoret miehet syttyvät vanhempiin naisiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Puumavillityksestä on puhuttu jo parisen vuotta, mutta nyt online-deittipalveluita tarjoavan Cupid Plc -yrityksen viestintäpäällikkö Sean Wood paljastaa, että vanhempia naisia tapailevat nuoret miehet eivät ole enää vaiettu salaisuus, vaan totisinta totta ja arkipäivää.

Sean Woodin mukaan seurustelusuhteissa ei enää vieroksusta kypsemmän naisen ja nuoremman miehen kombinaatiota, vaan pariskunta ajatellaan yhä enemmän samalle viivalle kuin vanhemmasta miehestä ja nuoremmasta naisesta puhuttaessa. Brittiläinen deittisivusto teetti hiljattain ikään liittyvän kyseyn, ja peräti 84 prosenttia siihen vastanneista naisista olisi valmis teerenpeliin nuoremman miehen kanssa, mikäli siihen tulisi vain mahdollisuus.

Kyselyssä myös paljastui, että 60 prosenttia yli viisikymppisistä naisista katselee nuorempia miehiä ”sillä silmällä” ja pitävät salskeita uroita viehättävinä. Monelle naiselle lienee kuitenkin yllätys, että ylivomaisesti suurin osa kyselyyn vastanneista miehistä olisi valmis tapailemaan myös heitä vanhempaa naista, eivätkä he näe naisen korkeammassa iässä olevan ongelmaa. Kaksi kolmasosaa miehistä fantasioi aiheesta.

Puolet naisista olisi valmis astumaan nuoremman miehen kanssa rakkaudella sinetöityyn avioliittoon asti, kun taas puolet miehistä sanoo olevansa valmis ainakin tapailemaan yli kymmenen vuotta heitä vanhempaa naista.

– Tämän päivän seurustelukulttuurissa ikä tarkoittaa vain numeroita, Sean Wood kommentoi Femail Firstille.