Adrianne Curry ei ole pelkkä nörtti – huikea kuntosalikuva nettiin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli joutuu usein pitämään vartalostaan tavallista tarkempaa huolta. Joillain neitokaisilla tämä menee epäterveelliseen bulimiaan, vaikka terveellinen ruokavalio ja treenaaminen pitävät yhtä lailla kehon kuosissa.

30-vuotias Adrianne Curry on hyvä esimerkki mallista, jolla on sopivan rento asenne elämään. Hän vierailee sopivin väliajoin kuntosalilla, ja omaa treeninsa ansiosta varsin timmin ja lihaksikkaan vartalon. Mallin ystävä julkaisi Twitter-blogissa otoksen, jossa Adrianne nähdään treenaamassa ylävartalonsa lihaksia. Neito itse uudelleentwiittasi otoksen myöhemmin omassa profiilissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin neitokainen on löytänyt uutta miesseuraa. Hän ilmaisi asian taannoin julkaisemalla verkossa sänkyotoksen, jossa komistuksen käsi kouri hänen paljasta rintaansa.