Merestä löytyi ällöttävä yllätys – poliisikaan ei tiedä mistä on kyse

Ohhoh! · Stara.fi

Maailman meristä on tutkittu vasta murto-osa, joten meristä tulee löytymään vielä huikaiseva määrä ennestään tuntemattomia asioita. Nyt Yhdysvalloissa New Jerseyssä on löytynyt merenrannalta ällöttävä yllätys, joka on aiheuttanut runsaasti ihmetystä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Little Egg Harborin rantavedestä löytyi nimittäin henkilöauton kokoinen limamuodostelma, joka haisee silminnäkijöiden mukaan äärimmäisen pahalle, eli mädäntyneen lihan ja kananmunan yhdistelmälle. Paikalle hälytettiin viranomaiset, jotka tutkivat limamuodostelmaa edelleen.

Viranomaiset eivät ole saaneet vieläkään selvitettyä mistä on kyse. Pahan hajun takia limamuodostelman ympärille heitettiin pitkä köysi, jonka avulla se saatiin hinattua kauemmas merelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash