Suomalaiset Justin Bieber -fanit surevat – syynä perätön nettihuhu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Justin Bieber villitsi vastikään suomalaiset faninsa Helsingin keikallaan. Sittemmin popparin Believe-kiertue on jatkunut uusilla keikoilla. Eilen tähti esiintyi Istanbulissa, Turkissa.

Parhaillaan Bieberin suomalaisessa Facebook-faniryhmässä leviää perätön uutinen, jonka mukaan eräs Melissa-niminen 12-vuotias belieber olisi kiivennyt Justinin hotellille Turkissa, pudonnut kanaaliin ja menehtynyt. Uutinen on ehtinyt julkaisunsa jälkeen kerätä suomalaisten fanien suruviestejä ja myötätunnon osoituksia.

– Justin ottaa varmasti syyt ittellee, ja saa viel Melissan porukoiltaki vihat niskoilleen. Se tulee romahtaan! Kommentoi huolestunut ihailija.

– Ei se oo tyhmyyt vaan sitä et oikeesti on fani, RIP, kirjoitti eräs fanityttö sivustolle.

Viestiä on levitetty Facebook ja Twitter -palveluissa, joista se on päätynyt myös suomalaiselle fanisivustolle. Internetin hakukoneiden välityksellä ei kuitenkaan löydy tietoa fanin kuolemasta, joten sitä voi tässä vaiheessa epäillä vahvasti keksityksi. Osa Bieberin Suomi-faneista näyttää sekoittaneen tapauksen myös vuosi sitten Italiassa sattuneeseen pommiräjähdykseen, jossa kuoli 16-vuotias Melissa Bassi.