Antti Railio raskaasta keikkailusta: ”Iltasella tulee ikävä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime päivien yksin puhutuimmista kotimaisista laulajista on ollut The Voice of Finland -kilpailun voittanut seinäjokelainen Antti Railio. Stara tapasi miehen Helsingissä keikan jälkeen. Samalla selvisi, että voitto on jo vaatinut veronsa.

– Nyt meinasi tulla vähän väsy lavalla. Yritin nukkuakin ennen keikkaa. Pääsin viime yönä puoli kolmelta yöllä nukkumaan ja sitten heti puoli kahdeksalta aamulla sound checkia tekemään. Yhden keikan tein aikaisemmin päivällä, ja käytiin läpi toinen keikka. Vähän on ollut hässäkkää täynnä nämä päivät ja viikot, Antti Railio kertoi Staralle.

Artisti kertoi, että oli ehtinyt viettää viimeisen kuukauden aikana vain päivän kotona. Hän arvostaa valtavasti sitä, että pääsee tulevalla viikolla kotiin perheensä pariin. Neljän päivän vapaa tuntuu luksukselta, kun vastassa on oma tytär.

– Aliisalla on tosi kova ikävä ja tietysti itselläkin. Nyt se on kyllä niin ihana, että aina kun sitä näkee, niin se vähän samalla itkeekin. Reissut pitää vaan jotenkin kestää, yrittää pitää ajatukset siinä, mitä kulloinkin tekee. Iltasella tulee ikävä ja voi soittaa. Se on osa tätä ammattia, uhrauksia pitää tehdä.