Nainen luuli olevansa Jumala – ällistyttävä seuraus huoltoasemalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mielenterveysongelmat aiheuttavat aika ajoin mitä erilaisimpia tilanteita, jotka päätyvät joskus myös uutisotsikoihin. Nyt eräs amerikkalainen nainen on kuvitellut olevansa Jumala vieraillessaan floridalaisella bensa-asemalla.

29-vuotiaan Alexandra Barnesin auton tankkausreissusta tuli varsin värikäs, kun nainen ruiskutti silminnäkijöiden läsnäollessa bensaa autonsa päälle. Hän haki kaupasta sytyttimen ja mutisi sekavia bensa-aseman pihamaalla.

Työntekijä Craig Walker yritti saada sytytintä pois Barnesin kädestä. Nainen onnistui tästäkin huolimatta sytyttämään autonsa tuleen. Alexandra istui sitten keskelle tietä ja toivoi auton ajavan hänen ylitseen.

Nainen myös kertoi ihmisille olevansa Jumala. Eräs bensa-aseman työntekijöistä sulki hätäventtiilin estääkseen asemaa räjähtämästä, ja sivustakatsoja pelasti Barnesin koirat tämän autosta. Poliisin tultua paikalle nainen kuljetettiin sairaalaan mielentilatutkimukseen, uutisoi WFTV-televisiokanava.