VoF-voittaja Antti Railio lupasi: ”Jätän viinan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen The Voice of Finland -televisio-ohjelman toisen tuotantokauden voittajaksi valittiin vastikään seinäjokeläinen rockmies Antti Railio. Stara otti energisen lavaesiintyjän haastatteluun viikonloppuna Helsingin The Circus -yökerhon konsertin jälkeen.

Antti on kertonut aiemmin lehdille aikovansa ryhtyä artistiuran nousukiidon myötä kuntokuurille. Mies paljasti olevansa valmis tekemään hyvän olon eteen suuriakin elämänmuutoksia.

– Ei musta pientä miestä ikinä tule, mutta sillä tavalla ajattelin kuntoilla, että voi ja näyttää paremmalta. Jaksaa tehdä hyvin keikkaa. Jutta Gustafsberg otti muhun yhteyttä ja kysyi, että haluanko, että mut laitetaan kuntoon. Mietin, että perkele, mikäs siinä, Antti Railio kertoi Staralle.

– En ole vielä ehtinyt sopimaan sen enempää, kun on ollut niin kiire. Mutta katsotaan, jos ensi viikolla päästäisiin jo aloittamaan proggis. Aamun aerobiset voivat tuottaa ongelmia. Jätän myös viinan siksi aikaa, kun kuuri on päällä.

– Mä olen tiputtanut ennenkin painoani, sen pitäminen on vaikeampaa. Haluan tehdä sen oikein ruokavaliolla, saada aikaan kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen. Täällä alla on kuule tiukka kroppa, nauroi Antti Railio Staralle.