Miestä uhkailtiin dildolla – poliisi ei saanut sormenjälkiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus ihmisten väliset ristiriidat kärjistyvät niin pahoiksi, että toinen osapuoli lähettää esimerkiksi uhkauksia vastapuolelle. Nyt hieman erikoisessa tapauksessa amerikkalaiselle miehelle on lähetetty uhkaava dildo.

Oklahomalainen Ralph Polnicky joutui lokakuussa ongelmiin Tractor Supply -firman kanssa. Mies tilasi yritykseltä yli 20 metrin mittaisen benjiköyden, eikä saanut tilaamaansa tuotetta viikkoihin, vaikka yrityksellä oli sitä varastossaan.

Polnicky otti yhteyttä yrityksen johtajiin ja joutui heidän kanssaan riitoihin asiasta. Tämän jälkeen hänen postiluukustaan kolahti 20-senttinen tekopenis, johon oli kirjoitettu törkeitä viestejä. Niissä muun muassa haukuttiin miestä kusipääksi ja sanottiin, ettei hänen koskaan kannattaisi palata Tractor Supply -yritykseen asioimaan.

– Vaimoni oli kauhuissaan. Hän mietti, että mitä tapahtuu ja pelkäsi, mitä voi tapahtua seuraavaksi, kertoi Ralph Polnicky The Huffington Post -lehdelle.

Polnicky on yrittänyt viime ajat selvittää, kuka paikan työntekijöistä lähetti hänelle kyseisen esineen. Virkavallan edustajat eivät saaneet dildosta sormenjälkiä, koska esineeseen oli koskenut niin monta kättä. Mies aikoo haastaa firman oikeuteen kokemastaan emotionaalisesta kärsimyksestä. Tractor Supply -firma on pyrkinyt tutkimaan tilannetta tahollaan, mutta se ei ole kyennyt selvittämään uhkausviestin lähettäjää.