HIM menestyy jälleen Saksassa – upea listasijoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lovemetalliyhtye HIM joutui äskettäin perumaan koko Yhdysvaltojen kiertueensa keulahahmonsa sairastumisen vuoksi. Odotettujen keikkojen peruminen oli yhtyeelle raskas takaisku. Nyt Euroopasta kantautuu sen sijaan hieman valoisampia uutisia.

Yhtyeen uusi albumi Tears On Tape debytoi nimittäin upeasti Saksan albumilistalla sijalla kaksi. Levy on parhaillaan myös Suomen virallisen albumilistan kakkosena. Britanniassa albumi julkaistiin 29. huhtikuuta Metal Hammerin 132-sivuisen HIM-spesiaalilehden mukana. Julkaisu on myynnissä lehtimyymälöissä ja supermarketeissa.

Albumi on kerännyt kehuja myös kriitikoilta. Muun muassa amerikkalainen laajasti seurattu Artist Direct antoi levylle täydet viisi tähteä ja totesi: ”These Tears will stay with you for a lifetime, maybe longer. Join HIM in death once more for the best album and one of the year’s triumphs.” HIM palkittiin viime viikolla amerikkalaisessa vuosittain järjestettävässä Revolver-lehden The Golden Gods Awards palkintogaalassa kategoriassa Most Dedicated Fans.