Suomiräppärit Gumball 3000 -autokisaan: ”Lähdetään pitämään hauskaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkkisten autotapahtumiin lukeutuva Gumball 3000 on saanut nauttia suomalaisista kisailijoista, kun Duudsonit ovat ottaneet osaa kisaa ja vieläpä menestyneet siinä erittäin hyvin. Nyt kisassa nähdään uutta suomalaisverta.

Rähinä Records kilpailee nimittäin omalla Rähinä 110 -tiimillään Gumball 3000 –rallissa, joka starttaa 18. toukokuuta Kööpenhaminasta. Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki ajavat kisassa Rähinälle brändättyä Porsche Panamera –autoa, joka esiteltiin yleisölle Helsingissä.

Kilpailu kulkee Kööpenhaminasta Tukholman, Helsingin, Pietarin, Tallinnan, Riian, Varsovan ja Wienin kautta Monacoon. Helsingin keskustassa Gumball 3000 näyttäytyy 20. toukokuuta. Rähinä Records näkee rallin mahdollisuutena tehdä Rähinän brändiä tunnetuksi myös Suomen rajojen ulkopuolella.

– Lähden ensikertalaisena ennen kaikkea pitämään hauskaa, mutta ei todellakaan aiota tulla viimeisenä maaliin, Elastinen tiivistää.

– Ensimmäinen reaktio oli, että on ehkä siisteintä ikinä, että päästään ajamaan Gumball -ralliin ja vielä omalla Rähinä tiimillä. Odotukset ovat todella korkealla rallin suhteen, Timo Pieni Huijaus hehkuttaa.

Kuva: Rähinä
Kuva: Rähinä

– Gumball on tapahtuma josta olen vain haaveillut, mutta yhtäkkiä unelmasta tuli totta kertaheitolla! Odotan mahtavaa fiilistä, hienoa nähdä maailman upeimpia autoja ja toivottavasti saadaan paljon uusia tuttavuuksia! Upeaa, että saadaan olla mukana ehkä maailm! an hienoimmassa tapahtumassa, lisää Uniikki.

Kisassa on mukana muun muassa rocktähtiä, kuninkaallisia ja elokuvatähtiä. Aikaisemmin mukana karkeloissa ovat olleet esimerkiksi DJ David Guetta, televisiopersoona Bam Margera, hiphop-tähti Snoop Dogg, Duudsonit ja näyttelijä Daryl Hannah. Tänä vuonna kisassa on mukana myös suomalainen sponsori Battery.