Miley Cyrus seksikkäimpien listaykköseksi – lipsautti kuvan ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus poseerasi vastikään V Magazine -lehden rohkeissa kuvissa, joissa 20-vuotias tähti nähtiin esimerkiksi avonaisessa takissa ilman rintaliivejä.

Monet julkkiskaunottaret saattavat vaikuttaa välinpitämättömiltä erilaisten lehtien tekemien seksikkyyslistausten suhteen. Miley pääsi nyt Maxim-lehden sadan kuumimman tähden listan ykkössijalle, eikä peitellyt innostustaan. Tähti julkisti tiedon jo ennen kuin se päätyi virallisesti medioihin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– En tiennyt, että tämä tieto julkistettaisiin vielä. Olen niin onnellinen, kun olen Maxim-lehden hottislistan ykkönen! Kirjoitti Miley Cyrus Twitter-blogiinsa.

Miley päihittää tittelillään monen muun upean julkkisneitokaisen. Viime vuonna kuumimmaksi tädeksi valittiin seksikäs mallikaunotar Bar Refaeli, uutisoi E! Online -sivusto.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.