Adrianne Curry hiestä märkänä nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Adrianne Curry tunnetaan siitä, että neitokaisella on rento asenne elämään. Huumorintajuinen tähti pitää kuitenkin myös huolta vartalostaan, jota treenaa säännöllisesti.

Nyt 30-vuotias julkkis on kuntoillut muun muassa juoksumatolla ja julkaissut sessiosta otoksia verkossa. Twitter-kuvissa Adrianne nähdään hikeä tihkuvana kaunottarena, jonka avonainen toppi tuo esille hänen muhkean rintavakonsa.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin neitokainen on löytänyt uutta miesseuraa. Hän ilmaisi asian taannoin julkaisemalla verkossa sänkyotoksen, jossa komistuksen käsi kouri hänen paljasta rintaansa.