Lääkäri: Tavoitteena säilyttää Angelina Jolien nännit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman viihdemediat ovat tällä viikolla raportoineet laajasti siitä kuinka yksi maailman kauneimpiin näyttelijättäriin lukeutuva tähti joutui leikkauttamaan molemmat rintansa pois syöpäriskin noustua peräti 87 prosenttiin. Fanien onneksi tähti on saanut kuitenkin entisten rintojensa tilalle uudet silikonirinnat.

Fanien ei myöskään tarvitse pelätä operaation viivästyttävän Angelina Jolien paluuta valkokankaille. Tohtori Kristi Funk kertoi nimittäin Angelinan olleen valmis palaamaan töihin jo neljä vuorokautta leikkauksen jälkeen.

– Olin onnellinen huomatessani, että neljä päivää leikkauksen jälkeen Angelina ei ollut ainoastaan hyvinvoivan ja energisen oloinen, vaan oli jo täyttänyt talonsa seinät seuraavan elokuvaprojektinsa kuvakäsikirjoituksilla, Kristi Funk kirjoitti blogissaan.

Kristi Funk kertoo suunnitelleensa leikkaukselle etukäteen kymmenen viikon mittaisen aikautaulun. Se alkoi helmikuussa kivuliaalla toimenpiteellä, jonka tarkoituksena oli säilyttää Angelinan nännit. Viimeinen operaatio puolestaan suoritettiin 27. huhtikuuta, jolloin näyttelijätär sai uudet silikonirinnat.

Amerikkalainen näyttelijätär Angelina Jolie lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin ja parhaiten palkattuihin naistähtiin. Pitkän uran tehnyt Jolie tunnetaan lumoavan kauneutensa ja muhkeiden huuliensa lisäksi useista menestyselokuvista, kuten Wanted, Salt ja Changeling – vaihdokas. Brad Pittin kanssa kahdeksan vuoden ajan seurustellut Angelina Jolie oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa.