Elastinen The Voice of Finlandista: ”Henkilökohtaisesti vähän kirpaisi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomiräppäri Elastinen saapui alkuvuonna viikoittain kotikatsomoihin, kun hänet nähtiin The Voice of Finland -televisiokilpailun tähtivalmentajana. Voittajaksi valikoitui lopulta hevimies Antti Railio, kun taas räppärin suojatti Ikenna Ikegwuonu putosi finaalivaiheessa kisasta.

Elastinen summasi lopputuloksen Staran haastattelussa.

– Musta se oli ihan hyvä. Paula ansaitsi voittaa ja musta niillä oli alusta asti hyvä meininki. Arvaamaton combo. Makee juttu, että ne voitti. Se oli ohjelman kannalta tosi hyvä. Henkilökohtaisesti vähän kirpaisi. Mä olen kilpailuhenkinen, niin pari päivää sitä jaksoi miettiä. Iken kanssa me ollaan ainakin jossain vaiheessa tekemässä lisää musaa.

Rapkomistus tullaan näkemään syksyllä The Voice Kids -ohjelman tuomarina Krista Siegfriedsin ja PMMP-yhtyeen Mira Luotin kanssa. 8 – 14 -vuotiaille laulajalupauksille suunnattu ohjelma saanee kotiyleisön kiinnostuksen, sillä Maikkarin kilpaileva KIDSing-ohjelma on osoittautunut menestykseksi.

– Mun näkemys on se, että se tyyli, millä me tuota ohjelmaa tehdään sopii hyvin kohderyhmään ja muksuihin. Positiivinen meininki saadaan tuotua esiin, ja duunataan yhtä isosti kuin The Voice of Finland on tehty. Tehdään koko kansan huvia, kertoi Elastinen Staralle haastattelun päätteeksi.