Muistatko nämä kasarimonsterit? Gremlins-elokuva saamassa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1984 ensi-iltansa saanut Gremlins – riiviöt lukeutuu edelleen 80-luvun tunnetuimpiin hirviöelokuviin. Steven Spielbergin tuottamassa kauhukomediassa pienet, vihreät riiviöt piinaavat pikkukaupungin asukkaita joulun pyhinä.

Kuten useat muutkin 80-luvun kulttiklassikot, myös Gremlins tekee paluun valkokankaalle. Elokuvasivusto Bloody Disgusting kertoo Warner Bros. -tuotantoyhtiön aloittaneen virallisesti Gremlins – Riiviöt elokuvan uusintaversion tuotannon.

Uuden Gremlins -elokuvan ohjaaja ei ole vielä tiedossa, mutta sen tuottavat David Katzenberg ja Seth Grahame-Smith. Smith käsikirjoitti viime vuonna ensi-iltansa saaneen Abraham Lincoln: Vampire Hunter -elokuvan ja Tim Burtonin ohjaaman Dark Shadows -vampyyrikomedian.