Ökyilyn huippu! Brad Pitt lensi hakemaan hilloa Ranskasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin kultapari Brad Pitt ja Angelina Jolie luotsaavat yhdessä isoa lapsikatrasta, joka koostuu pariskunnan adoptoimista ja omista lapsista. Moni ei tiedä, että Pittillä on myös kultivoitunut maku erilaisten herkkujen suhteen.

Nyt Brad on iskenyt silmänsä erääseen ranskalaiseen hillomerkkiin. Hän nauttii Christine Ferberin käsityönä valmistetuista hedelmähilloista niin paljon, että lensi vastikään lentokoneella Maddox-poikansa kanssa Ranskan Alsaceen hakemaan niitä. Pitt lastasi mojovan hillosatsin Los Angelesin paluukoneeseen.

Tämän lisäksi julkkiskomistus järjesti 12 punnan, eli 15 euron, arvoisille hillopurkeille oman huoneen Ranskan kotitilaltaan. 49-vuotias tähti on niin innostunut hilloista, että suunnittelee itsekin yrittävänsä niiden valmistusta omien reseptien avulla.

– Brad on erittäin tarkka siitä, mitä hän syö. Hän rakastui tähän hilloon, kertoi lähde Daily Mirror -lehdelle.

Pittin ja Jolien lasten elämästä tuskin puuttuu kalliita virikkeitä, ja äskettäin he saivat yhden lisää. Brad Pitt rakennutti pariskunnan Ranskan Provencessa sijaitsevalle kotitilalle ikioman kotieläintarhan, jossa lapset pääsevät viettämään aikaa esimerkiksi vuohien, laamojen, ankkojen, kanojen ja jänisten kanssa.