Tästä ei mainoskuva parane! Artisti myy soitintaan alastomana netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetin osto- ja myyntipalstoilla nähdään usein kaikentasoisia kuvia myytävistä tuotteista. Hauskimmat otokset päätyvät nopeasti nettikäyttäjien vitsin aihioiksi, kun kuvat leviävät esimerkiksi sosiaalisen median kautta ympäri maailmaa.

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. San Antonion alueella on hiljattain tehty ilmoitus, jossa myydään kosketinsoittajille sopivaa musisointivälinettä mainion kuvan kera. Mainoskuvassa nimittäin poseeraa alaston mies myymänsä soittimen kanssa.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Uutisoimme hiljattain myös miehestä, joka haki Craigslistista naista 30 päivän seksisuhteeseen. Tehtävänkuvaan sisältyi naisen pitämä päiväkirja, johon hän kuvailisi tuntemuksiaan, ajatuksiaan ja muistojaan yhteisestä ajasta eroottisia novelleja kirjoittavan kirjailijan kanssa.