Seksivoide tuhosi vapaaottelijan peniksen – vaatii korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Waylon Lowe on nähty kamppailemassa kehän sisällä esimerkiksi Ultimate Fighting Championship, eli UFC, -otteluissa. Kivuliaiden tilanteiden ei pitäisi siis olla miehelle mitään uutta, mutta perhekalleuksiin kohdistuvat vahingot ovat hänellekin liikaa.

Waylon Lowe on TMZ-verkkosivuston mukaan nostanut kanteen Kama Stura Pleasure Balm Prologing Gel -voidetta valmistavaa yhtiötä vastaan. 32-vuotiaan miehen mukaan tuote nimittäin pilasi hänen peniksensä, vaikka sen olisi pitänyt kasvattaa hänen mieskuntoaan ja ehkäistä ennenaikaista orgasmia.

Lowe kertoo alkaneensa tuntea aineen käytön jälkeen pahaa kipua peniksessään. Hän kuvailee ottaneensa kondomin pois ja kauhistuneensa, sillä hänen elimensä oli täysin turvonnut. Vapaaottelija päätyi tapauksen johdosta ensiapuun. Hän väittää menettäneensä muun muassa tunnon peniksestään ja kyvyn ejakuloida voiteen aiheuttamien vammojen vuoksi.

Urheilija vaatii voidetta valmistavalta The Kama Sutra Company -yhtiöltä vähintään 50.000 dollarin, eli yli 37.800 euron korvauksia. Yhtiön edustajat itse kommentoivat TMZ-verkkosivustolle Waylon Lowen väitteiden olevan perättömiä, sillä heidän mukaansa voide on toiminut ongelmitta jo 40 vuoden ajan.