Kiss-yhtyeen Gene Simmons ravintolavierailulle Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiss-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons on tullut tutuksi musiikkinsa lisäksi myös muiden muassa Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja perhettään seuraavan realityohjelman päätähtenä. Kiss-yhtye esiintyy Helsingissä 3. kesäkuuta.

Gene Simmons tapaa fanejaan helsinkiläisessä ravintolassa konserttia seuraavana päivänä. Hän vierailee 4. kesäkuuta Hard Rock Cafe -ravintolassa noin kello 15.00. Simmons esittelee tilaisuudessa bassokitaraansa, jota hän on myös käyttänyt Kiss-yhtyeensä keikoilla.

62-vuotias Kiss-basisti ja entinen Playboy-malli Shannon Tweed kihlautuivat pari vuotta sitten lomamatkallaan Belizessä. Romanttinen kosinta kuvattiin heidän realitysarjansa The Gene Simmons Family Jewelsin kuudennelle tuotantokaudelle. Simmons polvistui tyttöystävänsä eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 54-vuotias Tweedy purskahti onnellisena itkuun.