Miley Cyrus tarjosi faneille silmäniloa – tämä kuva katosi nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus kuuluu tämän hetken seuratuimpiin nuoriin tähtiin. Hänet kruunattiin juuri Maxim-lehden listauksessa kuumimmaksi naistähdeksi. Miley oli tittelistä niin innoissaan, että julkisti tuloksen ennen aikojaan.

Miley Cyrus jakaa muiden nuorten tähtien lailla runsaasti kuvamateriaalia itsestään Twitter-verkkosivuston kautta. Nyt 20-vuotias tähti nähdään seksikkäässä otoksessa, jossa hän makaa ruskettuneena auringonvalossa avoimessa kaula-aukossa. Miley päätti sittemmin jostain syystä poistaa kuvan, mutta se ehdittiin noteeraamaan jo mediassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.