Topless-naiset iskivät suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Heidi Klum on uranainen ja julkisuudesta tuttu persoona. Nainen pelasti taannoin Havaijin ranta-aallokoihin uupuneet uimarit, ja huippumallia ylistettiin hengenpelastajaksi. Nyt mallikaunotar joutui itse hyökkäyksen uhriksi.

Saksan Huippumalli haussa ohjelman finaaliin osallistunut Heidi Klum oli lavalla onnittelemassa finaaliin päässeitä mallikokelaita, kun yhtäkkiä katsomosta hyppäsi estradille kaksi naista rinnat paljaana. Hyökkääjiä on epäilty maailman mediassa feministeiksi tai muuten vain mallikilpailua protestoiviksi saksalaisiksi naisiksi. Heidi selvisi kohtaamisesta säikähdyksellä, sillä turvamiehet nappasivat topless-häiriköt nopeasti.

Heidi Klum myönsi seurustelevansa henkivartijansa Martin Kristenin kanssa Sealista eroamisen jälkeen. Huippumallilla on Sealin kanssa kolme yhteistä lasta ja laulaja-exän adoptoima 7-vuotias Leni-tytär aiemmasta liitosta.