Rita Oran suunnitelma: Sivaltaa exää uudella albumilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora allekirjoitti vastikään rahakkaan sopimuksen megatähti Madonnan kanssa. Neito pääsee Material Girl -vaatemalliston keulakuvaksi ja saa pestistään 500.000 punnan arvoisen palkkion.

Nyt 22-vuotiaan popparin uutisoidaan tekevän seuraavaa albumiaan. Rita erosi jokin aika sitten Robert Kardashianista, ja hän aikoo myös sivaltaa eksäänsä levyn kappaleissa. Katkera mies väitti taannoin neidon pettäneen häntä 20 miehen kanssa. Tällä hetkellä Ora deittailee DJ-komistus Calvin Harrisia.

– Uusi albumini kertoo siitä, että olen 22-vuotias ja kasvamassa nopeasti aikuiseksi tässä musiikkiteollisuudessa. Olin todella p*skassa suhteessa ja jouduin kestämään kaikkea p*skaa. En ole tottunut siihen, että nimeni on sanomalehdissä, kertoi Rita The Sun -lehdelle.

Rita pääsi Madonnan muotimalliston kasvoksi tämän tyttären Lourdesin ansiosta. Supertähden tytär esitteli Oran äidilleen MET-gaalassa jokin aika sitten. Aiemmin Material Girl -malliston malleina on nähty nuoret kaunottaret Kelly Osbourne, Georgia May Jagger ja Taylor Momsen. 1980-luvulta vaikutteita ottanutta vaatemerkkiä myydään Macy’s-kaupoissa Yhdysvalloissa.