Suussasulava kesäherkku? Syötävä peppureikä kohottaa kulmia

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Suklaa maistuu lähes kenen tahansa suussa herkulliselta. Kyseinen ruskea nautintoaine toimii myös sukuviettiä kiihottavana, koska se sisältää niin sanottua rakkaushormonia, eli fenyylietyylialamiinia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Monet konvehtien ystävät tietävät, että suklaamassasta saa muovattua mitä erilaisimpia muotoja. Miltä kuulostaisi syötävä anus? Nyt tällainen erikoisherkku on valmistettu – missäpä muualla kuin Britanniassa.

Edible Anus -nimisissä konvehtirasioissa on kolme belgialaisesta suklaasta tehtyä peräreikätryffeliä, jotka ovat eri makuisia. Valkosuklaata, maitosuklaata ja sitä tumminta laatua. Anussuklaata voi ostaa itselleen Britanniassa viiden euron hintaan. Yritys väittää teettäneensä peppusuklaat aidon reikämallin perusteella, uutisoi Huffington Post -sivusto.