Nainen on syönyt 20 vuotta kiviä – kilo päivässä suusta alas

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmisellä on vapaa tahto valita, mitä suuhunsa pistää. Terveysasiantuntijoiden suositukset vaihtelevat, ja usein onkin parempi käyttää ravintoasioissa tervettä maalaisjärkeä. Eräs amerikkalainen nainen on valinnut itselleen oudon dieetin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Virginian Berfordista kotoisin oleva Teresa syö nimittäin kiviä – ja on syönyt jo 20 vuoden ajan. 44-vuotias nainen tunnustaa My Strange Addiction -ohjelman videolla, ettei tulisi toimeen yhtään päivää syömättä kiviä. Hän viehättyi aikoinaan kivistä niiden tuoksun ansiosta.

Nyt riippuvuutta on siis takana jo parikymmentä vuotta. Nainen nautiskelee kiviä parin tunnin välein. Päivässä nainen kuluttaa kiviä lähes kilon verran, mikä tekee yli 300 kiloa vuodessa. Ystävät ovat huolissaan, sillä Teresan keho ei sulata kiviä parhaalla mahdollisella tavalla.