Missä pikkuhousut? Reese Witherspoonin takapuoli paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Reese Witherspoon teki läpimurtoroolinsa vuonna 1999 Julmia aikeita -elokuvassa. Keväällä 2013 Witherspoon sai kolhun maineeseensa, kun hänet riehui miehensä Jim Tothin jäätyä rysän päältä kiinni rattijuopumuksesta.

Eilen Reese joutui kuitenkin toisenlaiseen noloon tilanteeseen oleessaan kävelyllä. Neitokainen oli sonnustautunut tuulisella säällä lyhyeen minimekkoon, jonka tuulenpuuska kuitenkin nosti lopulta korviin pahaan aikaan. Paparazzi onnistui nimittäin ikuistamaan näyttelijättären paljaan takapuolen ja sen rusketusraidat, sillä Reesellä ei näyttänyt olevan lainkaan alushousuja jalassaan.

Reese Witherspoon tapasi ensimmäisen aviomiehensä Ryan Philippen omilla syntymäpäivillään. He esiintyivät myös yhdessä Julmia aikeita -elokuvassa. Pari erosi vuonna 2006, minkä jälkeen neito avioitui Jim Tothin kanssa. Neitokaisella on kolme lasta. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Walk the Line.