Maksu luonnossa! Ällistyttävä vuokrailmoitus verkossa

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joskus Suomessakin saadaan lukea tapauksista, joissa vuokraisännällä ei ole ollut aivan puhtaat jauhot pussissa. Kauniille naisille saatetaan esimerkiksi ehdottaa vuokran maksua luonnossa – eli seksillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs kämppäkaveria hakeva brittimies on antanut ”maksaa luonnossa” -termille uuden merkityksen. Hän nimittäin julkaisi Gumtree-sivustolla vuokrailmoituksen, jossa hän etsii henkilöä jakamaan asuntonsa. Vuokraa ei tarvitse maksaa, sillä hinta on paljon erikoisempi.

Jippona on, että vuokralaisen täytyy käyttää joka päivä kahden tunnin ajan miehen itsensä suunnittelemaa mursuasua. Mies vaatii, että mursuna ollessaan kämppis ei voi puhua ihmisten kieltä. Hänen täytyy Female First -lehden mukaan kommunikoida mursun äänellä, josta esimerkkinä on vaikkapa tämä YouTube-video.