Rainbeau Marsin vaatimukset överiksi – häävieraille ällistyttävä viesti

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisen elämän suuri päivä on hääjuhla, jolloin hän pääsee astelemaan valkoisessa pitsimekossa pitkin alttaria unelmiensa sulhon luokse. Moni morsian pyrkii täydellisyyteen, mikä voi tehdä naisesta todellisen häähullun, eli bridezillan.

Hollywoodin oma terveysekspertti ja fitness-guru Rainbeau Mars on menossa kesällä naimisiin. Hänellä on vierailleen erikoinen toive, nainen nimittäin vaatii kaikkia juhliin osallistujia käymään läpi kolmen viikon puhdistuskuurin. Heidän pitäisi siis elää tämä aika vegaanidieetillä ja raakaruoalla.

Moinen vaatimus ei liene yllättävää Los Angelesin erikoisdieettejä korostavissa pintapiireissä. Mars perustelee pyyntöään sillä, että hän haluaa vieraidensa näyttävän hyvältä ja voivan hyvin juhlatilaisuudessa. Kolmepäiväinen hääjuhla järjestetään Kauailla, Havaijilla.

Paikan päällä vieraat saavat kokea erikoista ohjelmaa, kuten hengitystyöpajoja, joogaa ja hevosratsastusta. Rainbeaun kutsuvieraslistalla tiedetään olevan julkkiksia, kuten Melissa ja Joan Rivers sekä Josie Mara. Moni vieras on kertonut järkyttyneenä sitä, että morsian yrittää kontrolloida mitä vieraat syövät, uutisoi Daily Mail -sivusto.