Miley Cyrus myönsi huumeidenkäytön: ”Alkoholi on vaarallisempaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Miley Cyrus on yhdistetty viime vuosina useasti erilaisiin huumekuviin, jossa laulajatar näyttää polttavan kannabista muodossa tai toisessa. Tällä viikolla Cyrus äänestettiin perheenäitien toimesta maailman surkeimmaksi roolimalliksi. Tuorein paljastus perustelee tuloksen hyvin.

Nyt jo kymmenvuotisen uran tehnyt poppari on viimein julkisesti myöntänyt pitävänsä marihuanaa alkoholia terveellisempänä vaihtoehtona. Rolling Stone -musiikkialan julkaisu kysyi kesäkuun numeron haastattelussaan Miley Cyrusilta suoraan tunnustautuuko neitokainen pilven polttajaksi.

Artikkelin mukaan nainen naurahti ja sanoi: ”Voit kysyä samaa asiaa monelta muulta ja olettaa heidän vastavan myöntävästi. Tein Snoop Doggin kanssa hiljattain kappaleen nimeltä Ashtrays and Heartbreaks, ja jokainen voi tästä päätellä, miten asia on.”

Kappaleen nimi tarkoittaa suomennettuna tuhkakuppeja ja sydänsuruja. Nainen on aiemmin antanut kannabismyönteisiä lausuntoja muun muassa kertoessaan olevansa iloinen, että marijuanan polttaminen on laillista hänen kotiosavaltiossaan Kaliforniassa, jossa tuotetta voi ostaa lääkärin määräämällä reseptillä.

– Alkoholi on paljon vaarallisempaa kuin marijuana. Ihmiset voivat nyt suuttua minulle, kun sanoin tuon ääneen, mutta en välitä siitä. Olen nähnyt monia ihmisiä, jotka ovat joutuneet alkoholista syöksykierteeseen, mutta en yhtäkään, joka olisi joutunut samaan pelkästä kannabiksen polttamisesta, hän avautui.