Hana Nitsche puolialastomana keskellä New Yorkia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalainen supermalli Hana Nitsche ikuistettiin taannoin Adore Me -alusvaatemerkin uimapukukuviin St. Bartsin saarella. Neitokaisen mukana olivat kollegat Julia Pereira ja Simone Villas Boas.

Nyt Hana on julkaissut otteita muista kuvaussessioistaan. Eräässä niistä timmi mallikaunotar saa iholleen ruiskutettuna oliivioljyä. Muissa kuvissa tumma neito nähdään muun muassa New Yorkin kaduilla poseeraamassa ja hämmentämässä turisteja.

– Mikä elämä! Iholleni suihkutetaan oliiviöljyä, kirjoitti Hana Nitsche Instagram-blogiinsa kuvansa oheen.

Hana Nitsche tunnetaan Saksan Huippumalli haussa -sarjasta. Hän on seurustellut vuoden 2012 lopusta lähtien hiphop-tähti Russell Simmonsin kanssa. Keski-ikäinen räppäri on nähty itseään 29 vuotta nuoremman mallineidon kanssa yhteisillä rantalomilla.