Kiltin tytön imago murskaksi – Mileyn uusi video tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -lastensarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Miley Cyrus on karkottanut kiltin teinitähden imagonsa jo kauan sitten, mutta nyt siihen on tullut viimeinen niitti. Tuhman tytön imagosta haaveileva Miley on saanut toiveensa toteutettua.

Miley Cyrus on yhdistetty huumekuviin ja tällä viikolla hän myönsi käyttävänsä huumeita. Rohkeissa kuvissa puolialastomana poseerannut entinen teinitähti valittiin lisäksi maailman surkeimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Nyt Miley nähdään kovasti odotetussa uudessa We Can’t Stop -kappaleen musiikkivideossa. Videossa ei paljasta pintaa kaihdeta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miley Cyrus on antanut kannabismyönteisiä lausuntoja kertoessaan olevansa iloinen, että marijuanan polttaminen on reseptillä laillista hänen kotiosavaltiossaan Kaliforniassa. Äskettäin Miley sai suru-uutisia, kun hänen vanhempansa ilmoittivat avioerosta pitkän avioliiton jälkeen.