Selena Gomez tahtoo Mileyn näpit irti Justinista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber nähtiin äskettäin kävelevän ulos Los Angelesissa sijaitsevalta levytysstudiolta – vain minuutti ennen Miley Cyrusia. Nyt Justin Bieberin tyttöystävä Selena Gomez on tehnyt selväksi, että Justinin ja Mileyn on parempi pysyä toisistaan erossa.

Justinin ja Mileyn oletettiin toteuttavan yhdessä musiikillista projektia. Bieber pitää parhaillaan reilun kuukauden pituista taukoa Believe-kiertueestaan. Mileylla ja Justinilla tiedetään olleen aikoinaan pienimuotoista sutinaa, ja tästäkös kanadalaisen popparin tyttöystävä Selena Gomez on raivostunut. HollywoodLife.comin mukaan Selena ei tahdo poikaystäväänsä Mileyn lähelle, ja on jopa riidellyt aiheesta murusensa kanssa.

Miley Cyrusin kerrotaan elävän suhteen rajamailla pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta suunnitteli aikoinaan jopa häitään, mutta Mileyn mustasukkaisuus on verottanut pariskunnan onnea pahasti, ja heidän kerrotaan eronneen. Pariskunta asuu silti saman katon alla heidän Los Angelesin kodissaan.