Mileyn peppua esitellyt musiikkivideo teki ennätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrus on tietoisesti karkottanut kiltin teinitähden imagoaan jo tovin. Tähti äänestettiin hiljattain myös surkeimmaksi nuorten tyttöjen esikuvaksi. Laulajattaren viimeisin musiikkivideo on kuitenkin saavuttanut suuresti suosiota, sillä antaumuksella naisen takapuolen muotoja esittelevä We Can’t Stop -kappaleen video on rikkonut VEVO-palvelun ennätyksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

VEVO-musiikkivideopalvelu hehkutti eilen Twitter-profiilissaan, että Miley Cyrusin seksiä tihkuva musiikkivideo on virallisesti rikkonut ennätykset olemalla 24 tunnin sisällä eniten katsottu video. Eroottisesti latautunut laulanta keräsi nimittäin yhden päivänä aikana peräti 10,7 miljoonaa katsojakertaa. Edellinen ennätys oli Justin Bieberin Beauty and the Beat -musiikkivideon hallussa 10,6 miljoonalla katsontamäärällä, Mashable uutisoi.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Miley on myynyt urallaan yli 12 miljoonaa albumia ja 20 miljoonaa sinkkua.