Mitä povipommin rinnoille tapahtui? Fanit huolestuivat nettikuvasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Helen Flanagan koki vastikään takaiskun, kun hänen puhelimensa varastettiin naisen kotoa. Tähti pelkäsi tapauksen jälkeen, että hänen yksityisiksi tarkoitetut valokuvansa vuotaisivat sen jälkeen julkisuuteen.

22-vuotias Helen jätti juuri poikaystävänsä Scott Sinclairin, kun mies tekstaili toiselle naiselle. Hän vieraili sen jälkeen kauneussalongissa, jossa tähden rintamus herätti huomiota. Siinä oli nimittäin naarmuja, mikä nolostutti Flanagania.

Julkaistuaan otoksen Instagram-sivustolla, se aiheutti heti spekulaatiota fanien kesken. Monet epäilivät tähden vahingoittaneen itseään epäonnisen rakkauden takia. Helen kielsi Daily Mail -lehden mukaan välittömästi huhut.

– Tälle ei löydy sanoja. Ei todellakaan. Itseni vahingoittamista? Oletko varma? Voi helvetti sentään. Minulla oli v*tun naarmuinen rinta, kirjoitti Helen Flanagan blogiinsa.

Aika ajoin myrskyistäkin elämää viettävä Helen Flanagan avautui aiemmin julkisuudessa siitä, että kaksisuuntainen mielialahäiriö on saanut hänet pohtimaan itsemurhaa. Julkkistähti syö lääkkeitä tilan takia. Näyttelijätär jätti taannoin Coronation Street -saippuasarjan, koska taisteli masennusta vastaan.