Nainen synnytti lapsen festareilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesäfestivaalit ovat tapahtumia, joissa yksi tai toinenkin lapsi on saanut alkunsa. Nyt otsikoihin on noussut eräs brittinainen, jonka tuore festivaalikokemus ei ole aivan tavallisimmasta päästä. Heidi Wesson nimittäin synnytti terveen tyttären Glastonburyn festivaaleilla.

Viimeisillään raskaana ollut nainen oli lähtenyt kumppaninsa Sean Crothersin kanssa festivaaleille siinä uskossa, että lapsi syntyisi hänen nuorempien lastensa tapaan laskettua aikaa myöhemmin. Toisin kuitenkin kävi, sillä Wessonin synnytys käynnistyi yllättäen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, Daily Mail -lehti uutisoi.

Brittinainen synnytti terveen tyttövauvan sunnuntaina aamuyöllä festivaalialueen ensiapupisteessä. Tuoreella äidillä on kaksi nuorempaa lasta, Connor-niminen poika ja tyttö nimeltä Eadie. Connor on kertonut, kuinka hän on pettynyt siihen, että hänen siskonsa syntyi Glastonburyssä. Lehden lähteiden mukaan poika ei halunnut hänen siskonsa olevan ”hippivauva”.

– Haluaisimme lähettää onnittelumme koko perheelle. Toivotamme heidät innolla takaisin tulevina vuosina, Glastonburyn edustaja toivottaa lehdessä.