Pelijuontajan ”sekoilu” olikin suunniteltu – kuuluu formaattiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisten chat-ohjelmien suosio oli Suomessa huipussaan 90-luvun loppupuolella, jolloin nuoret näpyttelivät TVTV Chat -tyylisiin ohjelmiin viestejä usein koko jopa yön ajan. Sittemmin mukaan tulivat pelit, jotka eivät aina mene aivan suunnitelmien mukaan.

Kuva: JIM, Tiedä ja voita
Kuva: JIM, Tiedä ja voita

Parhaillaan verkossa leviää videoita, joissa nähdään miten Nelosella ja JIM-kanavalla samanaikaisesti esitetyn Tiedä ja voita -peliohjelman juontajatar ryhtyi kapinoimaan ohjelman ohjaajaa vastaan. Juontajan mukaan peli oli aivan liian vaikea pelaajille, ja siksi voittorahojen saaminen oli hänen mukaansa mahdotonta. Staran saamien tietojen mukaan kaikki tämä kuuluu kuitenkin ohjelman Mahdoton peli -osion formaattiin.

Kuva: JIM, Tiedä ja voita
Kuva: JIM, Tiedä ja voita

Kyseessä ei siis ole juontajattaren sekoaminen, sillä kapinointi ja pelaajien puolustaminen kuuluvat ohjelmaan. Tehtävän kerrotaan olevan liian vaikea, mutta samalla palkintosummaa nostetaan kohti pelin loppua. Aikaisempina viikkoina sama juontajatar on toiminut aivan samalla tavalla, ja peli on jatkunut aina voittajan löydyttyä. Nyt kohua aiheuttanut tapaus nähtiin televisiossa tänä aamuna, mutta oheisella videolla nähdään saman ohjelman ja juontajattaren viikon takainen esitys, joka on lähes identtinen.