Helen Flanaganin uima-asu ei paljon peitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Helen Flanaganin elämä vaikuttaa ulkopuolisen katsojan silmin kuin saippuasarjalta. Neitokainen pelkäsi vastikään, että hänen yksityiseksi tarkoitetut kuvansa vuotavat nettiin. Pelko johtui tähden älypuhelimen varastamisesta.

Helenillä on kuitenkin taipumus myös itse julkaista aika ajoin paljastavia otoksia verkossa. Nyt hän on käväissyt kylpylässä hemmottelemassa itseään, ja sessiosta on myös seksikkäitä kuvatodisteita Instagram-sivustolla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kuvissa kohublondi makailee punaisessa, niukan paljastavassa uima-asussa. Hän toipuu parhaillaan erostaan Pennyhill Park -luksushotellissa Surreyn maaseudulla. Futari Scott Sinclair petti Heleniä tekstailemalla kiihkeitä seksiviestejä TV-juontaja Donatella Panayiotoun kanssa.