Melody Thornson säväytti rannalla – rinnat pysyivät bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Melody Thornton tuli aikoinaan tunnetuksi The Pussycat Dolls -yhtyeen riveistä, mutta sittemmin bändiura päättyi, kun laulavan tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger erotti kaikki muut jäsenet ja pestasi uudet tilalle. Melody nähdään kuitenkin yhä ajoittain julkisuudessa.

Viime vuonna Melody kohautti poseeraamalla rinnat paljaana julkkisjuhlien punaisella matolla. Eilen hänet kuvattiin rannalla Miami Beachilla, ja tällä kertaa intiimit alueet olivat bikinien peitossa. Siitä huolimatta kaunotar huomattiin kyllä varmasti rannalla.

28-vuotias Melody Thornton yritti saada bändin hajoamisen jälkeen soolouraansa käyntiin, mutta huonolla menestyksellä. Sittemmin hänet nähtiin kuitenkin esimerkiksi Popstar to Operastar -realityohjelman tähtenä muutamien muiden poptähtien kanssa.