Leikkauksen seuraus: Orgasmeja alkoi tulla jaloista!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksuaalinen nautinto on jokaiselle ihmiselle yksilöllistä, eikä sensuaalisille tuntemuksille voi asettaa turhan tiukkoja rajoja. Nyt erään 55-vuotiaan brittinaisen kerrotaan saaneen lukuisia orgasmeja jalkojensa ansiosta.

Nainen kertoi Daily Mirror -lehdelle, että hänen lonkkahermonsa vaurioitui sappirakon leikkauksen yhteydessä. Seuraukset olivat yllättävät ja nautinnolliset. Rouva A sai nimittäin operaation jälkeen orgasmeja kuusikin kertaa päivässä pelkästään kävelemällä.

Hän tunsi erikoiset oireet puolitoista vuotta leikkauksen jälkeen. Spontaanit hekumalliset tuntemukset alkoivat vasemmasta jalasta ja jatkuivat vaginaan asti. Hänen onnistui aika ajoin päästä kliimaksin huipulle vain seisoessaan paikallaan.

Hollantilaiset yliopistotutkijat Utrechissa ja Leidenissa huomasivat, että nainen kykeni saamaan orgasmin kolmen sekunnin sisällä jalan koskettamisesta. Huipentuman jälkeen rouva A tunsi olonsa voipuneeksi ja hänen piti toipua parin minuutin ajan. Lääkärit onnistuivat vähentämään orgasmien määrää tukkimalla vaurioituneen hermon.

– Uskomme, että vastaavia tapauksia on enemmänkin ihmisten joukossa. Kun tähän ilmiöön kiinnitetään enemmän huomiota, nolostuneet ihmiset uskaltavat ehkä puhua asiasta, kertoivat tutkijat lehdelle.