Miehet ottivat peppuhaasteen vastaan – härski tanssi onnistuu myös uroksilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin seksikkäästä tanssikoosteesta, jossa naiset heiluttivat peppuaan katsojille klassisen musiikin tahdissa. Kyseessä oli kuuluisa twerking-tanssityyli, jota harrastaa muun muassa poppari Miley Cyrus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt miehet ovat näyttäneet, että heiltäkin löytyy tanssiosaamista. Sivuston julkaisema uusi videokooste näyttää joukon uroksia ”sheikkaamassa” peppujaan Gioachino Rossinin säveltämän tunnetun klassisen William Tell -alkusoiton tahdissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miehillä ei tietenkään ole pepun muotoja samalla tavalla kuin suurimmalla osalla naisista, mutta osaavat hekin muotitanssin jalon tyylin. Videolla nähdään muun muassa boksereihin pukeutuneita lihaskimppuja, jotka intoutuvat pyörittelemään takamustaan.