Miss USA on yksinäinen – etsii miestä iPhone-sovelluksen avulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Missin titteli on kärsinyt viime aikoina kotimaassa jonkinlaista inflaatiota, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa moni kaunotar pääsee sitä kautta erilaisten tienaamismahdollisuuksien äärelle. Nyt otsikoihin on noussut vuoden 2012 Miss USA Nana Meriweather.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kuvankaunis neito on nimittäin tunnustanut olevansa yksinäinen ja haluavansa itselleen miesseuraa. 28-vuotias nainen on liittynyt iPhone-aplikaatioon, joka hakee täydellistä seuralaista. Tähän mennessä Nana on kokenut Tinder-sovelluksen hyödylliseksi.

– Se on hauskaa – miehet ovat kyselleet, olenko todellinen. Olen vastannut olevani aito. Jopa missit tulevat yksinäiseksi. Sinkkuna tulisi kokeilla kaikkia keinoja, kertoi Nana The Sun -lehdelle.

Huhtikuussa deittisovelluksen käytön aloittanut Meriweather kertoo tavanneensa pari miestä sen avulla. Taannoin neito väitti prinssi Harrya täydelliseksi vastinkappaleekseen. Hänen mukaansa tämä johtuu siitä, että missit ovat Yhdysvaltojen kuninkaallisia.