Taksinkuljettajan villi tanssi keskellä katua – silminnäkijä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nykyaikaisten älypuhelimien ja kameroiden avulla lähestulkoon jokainen erikoinen tapahtuma tulee tallennetuksi jollain tavalla. Nyt verkossa leviää irlantilaisen taksikuskin yllättävä tanssi, jonka sivustaseuraaja tajusi kuvata muidenkin iloksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nissan Nismo järjesti Dublinin keskustassa tilaisuuden, jossa esiteltiin auton uutta äänentoistojärjestelmäänsä. Kesken musiikin soittamisen paikalle sattui ajamaan taksinkuljettaja, joka ei päässyt jatkamaan matkaansa väkijoukon takia. Taksinkuljettaja kuitenkin onneksi suhtautui tilanteeseen huumorilla.

Miespuolinen kuljettaja nousi autosta tanssimaan Daft Punkin Get Lucky -kappaleen tahtiin. Miehen houkutteli parikseen maan poliittisissä piireissä mukana oleva Andrea Pappin. Lopulta kaksikko tanssahteli yleisön riemuksi kappaleen ajan villisti kadulla.